Skrýt menu
Skrýt formulář

Ochrana osobních údajů

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (MARKETINGOVÉ ÚČELY)

Tímto udělujete souhlas společnosti Solitea, a.s. se sídlem Drobného 49, Brno 602 00, IČ: 01572377, DIČ: CZ01572377, e-mail: info@solitea.com  a další firemní e-maily ve tvaru s koncovou částí @solitea.com, tel: +420 549 522 511 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR"), zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail a telefonní číslo a případné další osobní údaje.

Jméno a příjmení, e-mail a telefonní číslo a případné další osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • plnění smlouvy mezi Vámi a Správcem podle čl. 6, odst. 1, písm. b), GDPR;
  • oprávněného zájmu Správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6, odst. 1, písm. f), GDPR;
  • oprávněného zájmu Správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6, odst. 1, písm. a), GDPR, ve spojení s §7, odst. 2, zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Výše uvedené osobní údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na adresu sídla Správce, nebo na jeho e-mail: info.sbs@solitea.com.

Právním základem pro zpracování je v tomto případě souhlas udělený ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. a), GDPR.

Osobní údaje Správce poskytne následujícím zpracovatelům: subdodavatelům, provozovatelům e-mailových služeb a cloudových uložišť, přepravním společnostem, provozovateli platební brány, externím zpracovatelům účetnictví, zaměstnancům, provozovateli webhostingu a externistům vázaných mlčenlivostí.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle GDPR máte právo: 

  • na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v čl. 15 GDPR; 
  • na opravu nepřesných osobních údajů, které se Vás týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle čl. 16 GDPR;
  • na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že Správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se Vás týkají, jakmile již nebudou potřebné pro účely vymezené výše či jakmile odvoláte poskytnutý souhlas se zpracováním a nebude existovat žádný další právní důvod pro zpracování, viz čl. 17 GDPR;
  • na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených v čl. 18 GDPR;
  • na přenositelnost údajů dle podmínek čl. 20 GDPR;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle čl. 21 GDPR.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů máte právo obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem. K tomu můžete také podat stížnost.

Stačí když nám na sebe necháte kontakt, ozveme se Vám co nevidět.

*Povinné položky

Můžete nám také zavolat
nebo napsat na e-mail:
+420 511 182 400
webinfo@solitea.cz